f1

Komunalno društvo Pag d.o.o. obavještava građane i posjetitelje Grada Paga da  će tijekom sljedećeg tjedna započeti radovi na izgradnji kanalizacijskog kolektora na području predjela Ulice Golija u gradu Pagu. Provodit će se privremena regulacija prometa za vrijeme trajanja  radova na navedenom području.

 

Regulacija prometa odvijat će se  u tri faze.

Faza 1

Zatvara se za sav promet dionica od križanja Ulice Golije sa Ulicom A.B. Šimića do križanja Ulice Golije sa Ulicom Van grada. Promet u jednom smjeru će biti zabranjen od križanja ispred pošte do križanja sa Ulicom A.B. Šimića i u ulici Van grada osim za stanare i vozila gradilišta.

Promet iz ulice A.B. Šimića će biti usmjeren desno u ulicu Golija.

U dijelu ulice gdje nije zabranjen promet uz gradilišnu ogradu postavit će se prometni znakovi.

f1

Faza 2

Zatvara se za sav promet dionica od križanja Ulice Golije sa Ulicom A.B. Šimića do i sa samim križanjem Ulice Golije sa Ulicom Van grada. Promet u jednom smjeru  će biti  zabranjen od križanja ispred pošte Pag do križanja sa Ulicom A.B. Šimića i Ulici Van grada osim za stanare i vozila gradilišta. Promet iz ulice A.B. Šimića će biti usmjeren desno u ulicu Golija. U dijelu ulice gdje nije zabranjen promet uz gradilišnu ogradu postavit će se prometni znakovi.

f2

Faza 3

Promet će se odvijati sa suženjem ispred pošte. Uz gradilišnu ogradu postavit će se prometni znakovi.

f3