beautiful colored new euro bills which lies blue euro flag concept european union

Obavještavaju se potrošači da blagajna Komunalnog društva Pag d.o.o. neće raditi u razdoblju od 30. prosinca 2022. do 15. siječnja 2023. Računi za vodne usluge u tom razdoblju mogu se podmiriti putem internet bankarstva ili pružatelja financijskih usluga (banka, FINA) i pošte.

adult child hands holding paper cut water drop world water day clean water sanitation csr save water

Na području Mandri uvodi se mjera redukcije vode, kojom se zabranjuje korištenje vode za zalijevanje zelenih površina, korištenje poljoprivrednih priključaka, punjenje bazena i pranje automobila.

Mjera stupa na snagu dana 03. kolovoza 2022. i traje do ukidanja, o čemu će korisnici vodnih usluga biti bez odgode obaviješteni.

medical masks antiseptic covid 19

Uspostavlja se redoviti rad sa strankama, uz obvezu predočenja Covid potvrda sukladno Odluci  Stožera civilne zaštite Republike Hrvatske uvođenju posebne sigurnosne mjere obveznog testiranja na virus SARS-CoV-2 te posebne sigurnosne mjere obveznog predočenja dokaza o testiranju, cijepljenju ili preboljenju zarazne bolesti COVID-19 radi ulaska u prostore javnopravnih tijela (NN 121/21 i 10/22).

Prethodna odluka o primanju stranaka stavljena je van snage.

Radno vrijeme i kontakti službi dostupni su na poveznici - https://kd-pag.hr/kontaktirajte-nas.html

f1

Komunalno društvo Pag d.o.o. obavještava građane i posjetitelje Grada Paga da  će tijekom sljedećeg tjedna započeti radovi na izgradnji kanalizacijskog kolektora na području predjela Ulice Golija u gradu Pagu. Provodit će se privremena regulacija prometa za vrijeme trajanja  radova na navedenom području.

front view covid 19 concept

Radi sprječavanje širenja epidemije bolesti SARS CoV-2 i osiguranja uvjeta za redovito obavljanje poslova, obavještavamo da će se stranke primati samo na blagajni.

Radno vrijeme blagajne je od ponedjeljka do petka od 08:00 do 12:00 sati.

Svi drugi upiti i pismena mogu se upućivati na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite., 023/600-870 ili poštom na adresu Komunalno društvo Pag d.o.o., Ulica braće Fabijanić 1, 23250 Pag.