Obavještavaju se potrošači da blagajna Komunalnog društva Pag d.o.o. neće raditi radi planiranog prekida u opskrbi električnom energijom distributera HEP ODS u sljedeće vrijeme:

  • 10.05.2023. (srijeda) blagajna neće raditi u razdoblju od 08:30 do 13:00
  • 11.05.2023. (četvrtak) blagajna neće raditi u razdoblju od 08:30 do 11:30

kdobjava

Obavještavaju se potrošači da blagajna Komunalnog društva Pag d.o.o. neće raditi na dane 13. i 14. travnja 2023. radi planiranog prekida u opskrbi električnom energijom distributera HEP ODS.

adult child hands holding paper cut water drop world water day clean water sanitation csr save water

Na području Mandri uvodi se mjera redukcije vode, kojom se zabranjuje korištenje vode za zalijevanje zelenih površina, korištenje poljoprivrednih priključaka, punjenje bazena i pranje automobila.

Mjera stupa na snagu dana 03. kolovoza 2022. i traje do ukidanja, o čemu će korisnici vodnih usluga biti bez odgode obaviješteni.

beautiful colored new euro bills which lies blue euro flag concept european union

Obavještavaju se potrošači da blagajna Komunalnog društva Pag d.o.o. neće raditi u razdoblju od 30. prosinca 2022. do 15. siječnja 2023. Računi za vodne usluge u tom razdoblju mogu se podmiriti putem internet bankarstva ili pružatelja financijskih usluga (banka, FINA) i pošte.

f1

Komunalno društvo Pag d.o.o. obavještava građane i posjetitelje Grada Paga da  će tijekom sljedećeg tjedna započeti radovi na izgradnji kanalizacijskog kolektora na području predjela Ulice Golija u gradu Pagu. Provodit će se privremena regulacija prometa za vrijeme trajanja  radova na navedenom području.